Schade aangeven

Elke schadegeval is er één te veel, maar uw verzekeringsmakelaar beperkt de hinder tot het minimum. Op zoek naar een snelle, correcte en efficiënte afhandeling van uw schadedossier? Wij zijn er voor u. 

Bij een schadegeval hebt u nood aan duidelijkheid. En dat is precies waar uw verzekeringsmakelaar voor zorgt. Wij dienen de schadeclaim in, handelen de administratieve plichtplegingen af, volgen het dossier op en onderhandelen met uw verzekeringsmaatschappij. 

 

Via mail kan u ons bereiken: 

schade@starinsurance.be

 

 

Telefoon 

Bel Sophia of Karianne van ons team die de schades beheert, zij staan u persoonlijk bij voor een vlot dossier met dito afhandeling. Ook voor dringende bijstand staan we graag voor u klaar.

 

 

 

Website 

Vul onderstaand formulier volledig in – wij contacteren u zo snel mogelijk.

 

 

Klantenzone

Doe een aangifte van uw schadegeval via uw online klantenzone "My broker" Starinsurance. U hebt op elk moment inzicht op de afhandeling van uw dossier. Indien nodig contacteert onze schadebeheerster u voor extra informatie.

 

Een schadegeval melden kan ook via onze mobiele app. Download de geschikte versie voor uw smartphone of tablet, vul de schadeaangifte in en uw persoonlijke schadebeheerder doet de rest.

  • Download de app voor Apple
  • Download de app voor Android

 

 

Een snelle afhandeling gebeurt zo: 

Geniet van een snelle en persoonlijke opvolging van uw schadegeval. Bezorg onze schadebeheerster zo snel mogelijk alle beschikbare informatie.

  • Vul uw schadeaangifte zo volledig mogelijk in
  • Neem en bewaar foto’s of bewijsstukken van de schade
  • Bezorg bij lichamelijke schade een kopie van alle medische attesten en rekeningen
  • Bezorg een kopie van politievaststellingen of dagvaardingen (indien beschikbaar)

 Naam:  *
Bedrijf:
Adres:
Telefoonnummer:  *
Email:  *

Beschrijf uw schade:
Upload hier je fotos en/of documenten
Max: 16.78 MB
enkel doc,pdf,docx,PDF,jpg,png,jpeg,JPG,JPEG,PNG